Termeni și condiții

Platforma web www.educatie-diabet.ro este proprietatea ASOCIATIEI ROMANE DE EDUCATIE IN DIABET. ASOCIATIA ROMANA DE EDUCATIE IN DIABET este înregistrată la Registrul Comerţului sub CIF RO 13870612, cod IBAN RO54RNCB0139018031410001, deschis la BCR Craiova, Filiala Patria, contact: office@educatie-diabet.ro.

Informatii cu privire la Regulametul General privind Protecția Datelor gasiti pe linkul oficial https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_ro

Prin înregistrarea ca utilizator al site-ului www.educatie-diabet.ro şi accesarea site-ului şi/sau secţiunilor sale dumneavoastră acceptaţi ca atare aceşti Termeni şi Condiţii.

IMPORTANT

Informaţiile de pe site-ul www.educatie-diabet.ro sunt numai pentru informare şi utilizare generală şi nu sunt destinate să rezolve nicio situaţie specifică. Site-ul www.educatie-diabet.ro, informaţiile şi materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare din partea ASOCIATIEI ROMANE DE EDUCATIE IN DIABET şi nu sunt destinate folosirii de către utilizatori în vederea luării unor decizii medicale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.educatie-diabet.ro. ASOCIATIA ROMANA DE EDUCATIE IN DIABET se va asigura în mod rezonabil că informaţiile pe care le furnizează sunt exacte, în momentul adăugării lor pe site. Vă rugăm să reţineţi: ASOCIATIA ROMANA DE EDUCATIE IN DIABET nu poate garanta exactitatea informaţiilor şi nu va răspunde pentru nicio pierdere sau pagubă suferită ca urmare a utilizării acestor informaţii. Recomandările, părerile, sfaturile sau orice altă informaţie disponibilă pe www.educatie-diabet.ro au scop informativ, educaţional şi suplimentar, dar nu curativ. Ele nu pot substitui examenul clinic medical, diagnosticul sau tratamentul stabilit de către medicul dumneavoastră în urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate.