Inchide X Educatie Diabet
Evenimente

Stimate Colege, Stimaţi Colegi, membri ai Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet,


Îmi face plăcere să vă reamintesc că în perioada 5-7 Noiembrie 2014 va avea loc la Cluj-Napoca cel de al 4-lea Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet, desfăşurat concomitent cu al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice.

Condiţii de participare:
- înscrierea se va face pe site-ul www.event-consulting.ro accesând secţiunea Al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice- Inscriere.
- taxe de înscriere: 100 RON pentru membrii ARED, 150 RON pentru non-membri
- Primul autor al lucrărilor trimise beneficiază de gratuitate la taxa de participare (la înscrierea pe site veţi primi o factură proforma, dar nu trebuie achitată dacă trimiteţi lucrare până în 19 octombrie). Se va achita doar suplimentul pentru cazare.
- Detalii găsiţi pe site-ul www.event-consulting.ro


Rezumate

Am fi deosebit de încântaţi să primim cât mai multe rezumate pentru cel de al 4-lea Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet. Acestea vor fi trimise pe site-ul www.event-consulting.ro, secţiunea Al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice- Rezumate.

Rezumatele (maximum 500 caractere) pot cuprinde orice temă pe care o consideraţi de interes în Educaţia Terapeutică din diabet şi care să reprezinte un sumar al unei prezentări de 15 minute pe care să o susţineţi în sesiunile orale din timpul Congresului ARED. Participanţii care trimit rezumate vor fi anunţaţi asupra datei şi orei de susţinere a prezentării până la data de 1 noiembrie 2013.

Termenul-limită pentru rezumate este 19 octombrie.

Pentru orice probleme legate de înscrierea la Congres şi trimiterea de rezumate, vă rog sa mă contactaţi la adresa cbala@umfcluj.ro


Vă aşteptăm cu drag la Cluj-Napoca în noiembrie!


Cu cele mai sincere salutări,
Cornelia Bala
Preşedinte AREDbanner inscriere